Pharma Activ Koloidní zlato 10ppm 300 ml

Kosmetický přípravek na čištění a regeneraci pokožky.

Kosmetický přípravek na čištění a regeneraci pokožky.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Koloidní zlato je přírodní kosmetický prostředek, který je účinný už v minimálních dávkách, dokonale čistí a regeneruje pleť. Pravidelné užívání koloidního zlata pokožky vyhlazuje a dodává její svěží vzhled.

Koloidní zlato Au100 je neionový homogenní roztok, který obsahuje miliony velmi malých částic. Vyrábí se elektrolýzou z velmi čistého zlata v ultra čisté vodě. Tyto částice mají velikost od 1 do maxima 10 nm (pro srovnání, tloušťka lidského vlasu je kolem 50 um, a tyto částice jsou ještě 1000x menší).

Pro srovnání: Virusy mají velikost od 15 do 150 nm a bakterie od 350 do 1000 nm, jsou proto podstatně větší než částice koloidního zlata, které díky tomu mohou volně proniknout do patogenů uvnitř a podporovat jejich neutralizaci. Mají stejný elektrický náboj, takže jsou odpuzovány a jsou v neustálém pohybu. Pokud však dochází ke ztrátě náboje, pohyby částic se zpomalují a účinnost koloidu se snižuje. Tento proces trvá přibližně dva roky. Proto je nutné používat co nejčerstvější roztok.

Složení

Demineralizovaná voda vodivost/vodivost 0,5-0,9 μS, NaCl 5mg/100ml, Colloidal gold (nano) 99,99% 10ppm. CPNP Reference: 1097733.
ppm (díly na milion) jsou jednotky, ve kterých odborně porovnává objem dvou látek, z nichž jedna je zastoupen vůči druhé pouze v mikroskopickém množství (jedna milióntina celku).

V případě koloidního zlata nám ppm udává množství částic čpavého zlata, které byly uvolněny do vody - vyšší číslo ppm = větší množství obsažených zlatých částic ve vodě. Třeba mít vždy na paměti, že je to kov a zvlášť opatrní, proto by měli být lidé alergičtí na kovy!

Aplikace

Aplikuje se tak, že ho naneste na kosmetický tampón, nebo jemnou čistou, odlíčenou a vyčištěnou pleť, nejlépe ráno i večer. Při použití sprejové formy se kosmetické zlato aplikuje přímo na postižené místo.

Upozornění

Výrobek není určen pro osoby, které jsou alergické na zlato. Nedoporučuje se pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.

Skladování

Chraňte před přímým slunečním zářením, uchovávejte mimo magnetických polí, chraňte před mrazem. Výrobek neobsahuje barviva ani konzervační látky.

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Pharma Activ, které jsou v kategoriích Odličování, Kosmetika a Čištění pleti. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Odličování.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8588005349154
ZnačkaPharma Activ
Velikost balení300 ml
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Roztok
Pro  Pro dospělé
Vlastnosti  Regenerační  Vyhlazující
Typy pleti  Mastná a problematická pleť  Smíšená pleť  Zralá pleť  Normální pleť  Suchá pleť
Originální názevKoloidní zlato 10ppm 300ml