Medicprogress Konopné mazání hřejivé 100 ml

Hřejivý masážní krém s 5% konopného oleje, bambuckým máslem, esenciálními …

Zobrazit více

Hřejivý masážní krém s 5% konopného oleje, bambuckým máslem, esenciálními hřejivými látkami a oleji eukalyptu, skořice, hřebíčku, rozmarýnu, levandule terpentýnu a chilli má skutečně příjemné hřejivý, prokrvující a relaxační účinek. Nezpůsobuje nežádoucí pocity podráždění, zčervenání pokožky či bolestivé vjemy. Příznivý hřejivý účinek přetrvává ještě dlouhou dobu po aplikaci. Krém má příjemnou vůni po vonných éterických olejích. Přípravek neobsahuje parfém a byl dermatologicky testován.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

4.9
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotilo 11 zákazníků
Napsat hodnocení
5
10x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x

- Hřejivý účinek bez začervenání a nepříjemného pálivého pocitu
- Regenerační a osvěžující
- Konopný olej 5%
- Bambucké máslo
- Eukalyptový olej
- Skořicový, hřebíčkový, rozmarýnový, levandulový a terpentýnový olej, extrakt chilli a další hřejivé účinné látky

Hřejivý krém s 5% konopného oleje. Účinné látky mají hřejivý, prokrvující a relaxační účinek bez pocitů podráždění a nepříjemného zčervenání pokožky. Příjemný hřejivý účinek přetrvává ještě dlouhou dobu po aplikaci a poskytuje tak prohřátí postižených partií. Lze lehce vmasírovat, nezpůsobuje zabarvení oblečení a nepříjemné lepivé pocty. Přípravek neobsahuje parfém a byl dermatologicky testován. Balení obsahuje 250 ml hřejivého konopného krému.
Masáž tímto přípravkem napomáhá senzoricky prohřát namáhané partie těla a přispívá tak k úlevě od svalové únavy. Prokrvení a rozhýbání partií v okolí kloubů napomáhá potlačení pocitů ztuhlosti, které mohou vést až k bolestivosti.
Konopí: Regeneruje a zklidňuje podráždění kůže. Zvláčňuje a působí protizánětlivě. Zmírňuje projevy suché kůže, její praskání a akné.
5. Účinné látky
Účinné látky
Konopný olej je díky svému složení bohatý na esenciální mastné kyseliny, vitaminy A, B1, B2, B6, C a E, fytin a kyselinu kanabidiolovou se silným baktericidním účinkem. Je také zdrojem důležitých minerálních látek – vápníku, sodíku, fosforu, hořčíku, draslíku i železa, manganu, zinku, křemíku či platiny. Konopný olej dokáže účinně redukovat příznaky stárnutí. Nenasycené mastné kyseliny mají výborné uklidňující, protizánětlivé a regenerační schopnosti, zajišťují pokožce přirozenou vláčnost. Vnější aplikace konopného oleje pomůže zmírnit či úplně eliminovat také kožní problémy projevující se vysoušením a praskáním pokožky, ale i projevy akné, atopického ekzému či lupénky.
Bambucké máslo
obsahuje značné množství nenasycených mastných kyselin, vitamíny A, D a E, rostliné steroly a vosky. Máslo má vynikající hydratační a ochranné vlastnosti pro pokožku. Hodí se na drobné popáleniny, odřeniny, ekzémy a k ochraně před UV paprsky. Díky protizánětlivým a hojivým účinkům se také používá jako ošetření rány nebo jizvy.
Eukalyptový olej
má antiseptické, analgetické, antirevmatické, antispasmoidní, protizánětlivé, baktericidní, deodorační, fungicidní, repelentní, čistící a sedativní účinky.
Skořicový, hřebíčkový, rozmarýnový, levandulový a terpentýnový olej, extrakt chilli a hřejivé účinné látky
Esenciální oleje a extrakty mají antiseptické a lokálně prokrvující a vazodilatační účinky. Tím prokrvují a prohřívají postižené partie a umožňují lepší přísun živin a zároveň rychlejší odvedení nežádoucích metabolitů způsobujících ztuhlost až bolestivost. Tímto mechanismem přináší úlevu od příznaků ztuhlých svalů, šlach a kloubů.

Použití:
Na co se konopí používá?
konopný olej se pro své mnohastranné účinky přidává do kosmetických přípravků, mastí či masážních emulzí
působí protizánětlivě, regeneračně a antibakteriálně
olej podporuje hojení ran, popálenin, lupénky, ekzémů, akné, křečových žil, bércových vředů, diabetické nohy, otoků, alergických reakcí
dále zpomaluje procesy stárnutí kůže, pleť hydratuje, zvláčňuje a eliminuje tvorbu vrásek
uvolňuje ztuhlé klouby, svalstvo, křeče a následně snižuje bolest problematických partií

Aplikace

Dostatečné množství přípravku naneste na příslušnou část těla a soustředěnými pohyby prstů a dlaní důkladně vmasírujte přípravek do pokožky. Aplikaci opakujte dle potřeby, doporučujeme pro co nejlepší uvolňující účinek masáže minimálně 3-5x denně.
Hřejivý účinek se postupně objeví po několika minutách. Před první aplikací doporučujeme hřejivý účinek odzkoušet na pokožce předloktí. Pro intenzivnější hřejivý účinek aplikaci opakujte.

Složení produktu:

Ingredients: Aqua, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Propyleneglycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Phenoxyehanol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Methyl Salicylate, Petrolatum, Turpantine, Vanillyl Butyl Ether, Xanthan Gum, Carbomer, Cinnamomum Cassia Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Sodium Hydroxide

Tuba 100 ml

Zkuste také ostatní produkty značky Medicprogress, které naleznete v kategoriích Kosmetika, Bylinné masti a Tělová kosmetika. Výrobek hodnotilo 11 zákazníků a 100 % ho doporučuje. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Masážní přípravky.

EAN8592620000666
ZnačkaMedicprogress
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Krém
Pro  Pro dospělé
Velikost balení100 ml
Vlastnosti  Bez parfemace  Regenerační  Zklidňující
Péče o pleť  Celodenní
Originální názevKonopné mazání hřejivé 100ml