Herbamedicus Koňská mast Forte chladivá 250 ml

Jedná se o zesílenou verzi unikátního balzámu vyrobeného z 25 bylin. Koňská …

Zobrazit více

Jedná se o zesílenou verzi unikátního balzámu vyrobeného z 25 bylin. Koňská mast® forte chladivá je vyrobena podle tradiční švýcarské receptury. Její součástí je také plod a květ kaštanu koňského, který je osvědčeným prostředkem v boji proti křečovým žilám.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Přírodní Přírodní

Koňská mast® kombinuje uvolňující účinky silic s příznivým působením extraktů z bylin. Vyvážený obsah aktivních látek zaručuje široký a silný účinek. Koňská mast® forte chladivá působí jako účinný prostředek pro úlevu a osvěžení namoženého svalstva a pocitu "těžkých" nohou. Hodí se pro všechny věkové kategorie.

KOŇSKÁ MAST® OBSAHUJE 25 BYLINNÝCH EXTRAKTŮ, O KTERÝCH JE ZNÁMO, ŽE

  • Napomáhají při potížích s klouby, svaly a páteří
  • Ulevují při revmatických stavech
  • Přináší pomoc při ischiatických potížích

Gelová konzistence masti zaručí rychlé vsáknutí, neumažete si oblečení!

Přírodní složení

Kostival lékařský, Jalovec obecný, Kaštan koňský, Arnika horská, Borovice lesní, Jedle bělokorá, Eukalypt, Kosodřevina, Černý rybíz, Borůvka, Kafr, Měsíček lékařský, Heřmánek pravý, Šišák bajkalský, Tymián obecný, Máta peprná, Levandule lékařská, Vřes obecný, Třapatka nachová, Citrónový extrakt, Grepový extrakt, Řepík lékařský, Rozmarýna lékařská, Rdesno hadí kořen, Ginkgo biloba.

S čím vám mast pomůže

Pro dosažení maximálního účinku byly v této receptuře použity vysoké podíly a koncentrace těchto bylin:

  • Kaštan koňský: Obsahuje účinné látky aescin, třísloviny a flavonoidní glykosidy. Tyto složky se podílí na zvyšování elasticity cévních stěn, zvyšují oběhovou rychlost, žilní odtok a omezují tvorbu otoků. Mají také výrazný protizánětlivý a hojivý účinek
  • Kostival lékařský: Hlavní složkou je alantoin, který podporuje regeneraci. Účinně urychluje obnovu buněk a odstraňuje pocit únavy. Výrazně také napomáhá při řešení poúrazových stavů
  • Jalovec obecný: Aktivuje lymfatický systém, čímž napomáhá odstraňovat toxické látky z těla. Účinně urychluje regeneraci

Koňská mast®forte chladivá přináší úlevu také natažení svalu. Je vhodná po fyzické zátěži. Skvělé osvěží a přináši úlevu při pocitu "těžkých" nohou. Koňská mast® podporuje celkovou regeneraci pohybového aparátu. Bylinná kombinace obsažená v Koňské masti®působí také na cévní systém; zvyšuje žilní odtok a elasticitu cévních stěn.

PRAVIDELNÉ POUŽÍVÁNÍ ZVYŠUJE ÚČINNOST.

Zkuste také další produkty značky Herbamedicus, které jsou v kategoriích Kosmetika, Bylinné masti a Tělová kosmetika. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Bylinné masti.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN7640133070391
ZnačkaHerbamedicus
Velikost balení250 ml
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Mast
Pro  Pro dospělé
Masti  Koňská  Chladivá
Na co je  Na bolest  Na revma  Na křečové žíly
Vlastnosti  Chladivý  Regenerační  Přírodní
Péče o pleť  Celodenní
Originální názevHerbamedicus Koňská mast Forte chladivá 250ml