MedPharma Konopný balzám 250 ml

Přírodní produkt, který obsahuje čistý konopný olej a dalších 29 speciálně …

Zobrazit více

Přírodní produkt, který obsahuje čistý konopný olej a dalších 29 speciálně vybraných horských rostlin. U některých bylin je známý jejich blahodárný a regenerační vliv, který mohou mít na pokožku, klouby, svaly, páteř i stavy spojené se svalovou únavou, bolestí, otoky a pozitivní efekt na průběh a délku rekonvalescence.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Přírodní Přírodní
5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotili 3 zákazníci
Napsat hodnocení
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Obsahuje čistý konopný olej a dalších 29 speciálně vybraných horských rostlin. Jedinečné složení bylinných a rostlinných extraktů zajišťuje intenzivní účinek.

Konopný balzám obsahuje navíc vitamin E, panthenol a alantoin, které dodají vaší pokožce hladkost, jemnost a napomáhají ji chránit.

Obsah mentolu vytváří na pokožce pocit příjemného chladivého efektu.

30 druhů bylinných a rostlinných extraktů

Konopí seté, řepík lékařský, kontryhel obecný, lopuch větší, lopuch menší, lopuch plstnatý, arnika horská, měsíček lékařský, vřes obecný, kokoška pastuší tobolka, kaštan koňský, vrbovka malokvětá, přeslička rolní, tužebník jilmový, ořešák královský, heřmánek pravý, devětsil lékařský, jitrocel kopinatý, mochna stříbrná, vrba nachová, vrba křehká, vrba lýkovcová, zlatobýl obecný, kostival lékařský, mateřídouška úzkolistá, podběl lékařský, kopřiva dvoudomá, kopřiva žahavka, violka trojbarevná, violka rolní.

Způsob použití

Naneste a vmasírujte přiměřené množství přípravku do kůže. Aplikujte vždy na čistou pokožku. Doporučujeme přípravek používat pravidelně 2× denně.

Skladování

Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na suchém místě, při pokojové teplotě do 25 °C.

Zkuste také další výrobky značky MedPharma, které naleznete v kategoriích Kosmetika, Bylinné masti a Tělová kosmetika. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Přírodní péče o pleť.

EAN8594045474015
ZnačkaMedPharma
Velikost balení250 ml
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Balzám
Pro  Pro dospělé
Masti  Konopná
Na co je  Na bolest  Na otoky  Na normální funkci svalů  Na zdravou kůži
Vlastnosti  Chladivý  Regenerační  Přírodní  Ochranný
Péče o pleť  Celodenní
Originální názevMedPharma Konopný balzám 250ml