Weleda Granátové jablko Vyhlazující oční krém 10 ml

Vyhlazující oční krém proti stárnutí pleti, má antioxidační a ochranný účinek. …

Zobrazit více

Vyhlazující oční krém proti stárnutí pleti, má antioxidační a ochranný účinek. Olej z granátového jablka působí jako přírodní antioxidant, chraní pleť před působením volných radikálů a zmírňuje projevy stárnutí. Vhodný i pro uživatele kontaktních čoček.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

BIO BIO
Přírodní Přírodní
Veganské Veganské
Non toxic Non toxic
NatrueNatrueEU OrganicEU Organic
5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotilo 6 zákazníků
Napsat hodnocení
5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Certifikovaná přírodní kosmetika. Obsahuje pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu NATRUE - garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky.

Produkt nebyl testován na zvířatech, neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

Použití

Tenkou vrstvu jemně vklepejte do očního okolí ráno i večer.

Složení

Voda, sezamový olej, alkohol, jojobový olej, glyceryl stearát SE, makadamový olej, bambucké máslo, olej z pšeničných klíčků, nezmýdelnitelný podíl olivového oleje, slunečnicový olej, olej ze semen granátového jablka, arganový olej, extrakt ze semen prosa, extrakt z kořenů listnatce ostnitého, extrakt z okvětních lístků slunečnice, xantanová guma

Složení

Voda, Sezamový olej, Alkohol, Jojobový olej, Glyceryl stearát se, Makadamový olej, Bambucké máslo, Olej z pšeničných klíčků, Nezmýdelnitelný podíl olivového oleje, Slunečnicový olej, Olej ze semen granátového jablka, Arganový olej, Extrakt ze semen prosa, Extrakt z kořenů listnatce ostnitého, Extrakt z okvětních lístků slunečnice, Xantanová guma

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Weleda, které uvidíte v kategoriích Okolí očí, Pleťové krémy a Tělová kosmetika. Výrobek hodnotilo 6 zákazníků a 100 % z nich ho doporučuje. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Oční krémy.