Kosmetika

Eucerin ACTIVE Krém normální/smíšená pleť 50 ml

Značka: EUCERIN
Produktová řada: Aquaporin

Hydratační krém pro normální a smíšenou pleť. Osvěžuje a vyživuje pokožku i v hlubších vrstvách a má dlouhodobé intenzivní účinky. Bez parfemace.

*Sleva 25 % při nákupu produktů značky Eucerin nad 125 Kč *Při nákupu označených produktů značky Eucerin v minimální hodnotě 125 Kč získáte slevu 25 %. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Eucerin ACTIVE Krém normální/smíšená pleť 50 ml

50089845

Úvod

Pleť potřebuje pro své zdraví vodu. A pro zajištění správné hydratace pleti není důležité jen množství vody, ale také to, jak efektivně je v pokožce distribuována. Hydratační krém Eucerin AQUAporin ACTIVE podporuje vlastní přirozenou hydratační síť pleti tak, aby měla veškerou hydrataci, kterou potřebuje.

Hydratační krém Eucerin AQUAporin ACTIVE byl inspirován objevem aquaporinů, který získal Nobelovu cenu. Aquaporiny jsou kanálky, které zajišťují distribuci vody mezi kožními buňkami. Složení obsahuje glucoglycerol, který má schopnost stimulovat tvorbu aquaporinů, a tak zkvalitňuje hydrataci pleti. Hydratační krém Eucerin AQUAporin ACTIVE je vhodný pro normální a smíšenou pleť, a díky svému rychle se vstřebávajícímu složení představuje ideální základ pod make-up. Pleť získá zářivý a zdravý vzhled, bude na dotek jemná, vláčná a svěží.

Výsledek:

  • 24hodinově intenzivně hydratuje
  • uvolňuje napjatou pleť
  • neucpává póry
  • zanechává pokožku hebkou a vláčnou

Použití:

Krém je vhodný pro každodenní použití. Aplikujte menší množství každé ráno a/nebo večer na pečlivě vyčištěnou a usušenou pleť obličeje, krku a dekoltu. Jemnými pohyby vmasírujte do pokožky a nechejte důkladně vstřebat. Vyhněte se kontaktu s očním okolím.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.